Ще приемеш ли, Господи, тази молитва?
Аз не съм се очистила още съвсем...
Много тъмни местенца у мене се крият
и приличам на болно дете.
Но Те търся.
Наистина.
Искам да идваш,
да вечеряме заедно в мойта душа.
Тя е гладна за Теб и безкрайно ранима
след годините иго в греха...
Все по-често се буди с усмивка,
но има
да израства,
да проси,
да търси мира!
Вярвам, Боже,
ще видя след тежката зима
ярко слънце
и...
свежи цветя!
© Руми Бакърджиева Всички права запазени