12.06.2013 г., 8:37 ч.

Ще призная, че ти си жената 

  Поезия » Любовна
788 0 9

 

Ще призная, че ти си жената


Аз и днес бих ти казал: „Обичам!”
край шумящите морски вълни,
но прости, ако мъничко сричам
и несигурност в мене личи.

За да има любов помежду ни,
бих шептял, сред килим от цветя,
най-красивите ласкави думи,
спотаени във мойта душа.

А когато прогоним тъмата
и запалим стотици слънца,
ще призная, че ти си жената,
дето чаках до днес на света!

Отвърни ми със своята нежност,
за която бленувам сега
и повярвай – дори и в безбрежност
двама с теб ще достигнем брега...

Само тъй бих разбрал, че те има
като нежно присъствие в мен...
Превърни се във моя любима,
в мой красив и несвършващ рефрен!



© Росен Гъдев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??