21.03.2021 г., 6:55 ч.

Ще раздам искри 

  Поезия » Пейзажна, Друга
694 1 0

 

Най-хубавото време е това
да стана рано във зори,
а месец март натрупал белота
снежец все още ще вали.

 

На топло вкъщи да напиша стих,
но нещо ще му липсва знам -
да звънне телефонът мълчалив,
от мене трепет да раздам…

 

Снегът ще се стопи по пролетта
и цвете ще ѝ поднесе.
Той пазил го е дълго от студа,
а моят стих студен е все…

 

Но с огънче от моята душа
разпалвам го та да гори.
И вместо ранни пролетни цветя
на всички ще раздам искри!

© Ани Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??