7.12.2013 г., 20:35 ч.

Ще рискуваме ли... 

  Поезия » Любовна
606 0 0

И какво като се искаме...
и мислим все един за друг,
като всичко помежду ни е обречено,
до тебе има друга, а до мене друг.

 

Невъзможни сме, а търсиме причина
да ме видиш, да те видя...
А премълчани все остават
много неизречени слова...
Един в друг не можем да повярваме
и бавно трови ни това.

 

Ще рискуваме ли!?
... или завинаги ще се изгубим.
И на двама ни е ясно
един в друг какво будим...

 

Кажи!
Ще рискуваме ли,
или завинаги ще се изгубим!?

 

 

© Надя Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??