8.11.2013 г., 21:34 ч.

Ще се оправя! 

  Поезия » Любовна
1154 0 10
Ако ме питаш „дали съм добре” – да, добре съм!
И да не съм – все минава ми - като на кучките.
Твоето „Край!” бе начало на моята есен,
моето „Знаех си!” предначертаваше случките.
Ще се оправя, недей да ме мислиш прибързано.
Ще се оправя, когато изплача си месеца.
Ще се оправя. Ще свикна да бъда отвързана.
Ще се оправя, когато простя ти комплексите.
Ще се оправя, когато преглътна си "номера".
Ще се оправя, когато догоня ти бройките.
Ще се оправя като преосмисля си ролята.
Ще се оправя, когато сменя си настройките.
Ще се оправя и пак ще заглеждам мъжете
с техните груби, разкъсващи, мамещи длани!!!
Твоето „Край!” бе начало на КРАЯ за мене,
но удоволствие да ти доставя?!
Едва ли.
… ако ме питаш „дали съм добре” – да, добре съм -
и аз като теб се научих на гавра със думите.
Ще се оправя на думи! Защото е лесно.
Ще се оправя.

... когато ми цъфнат налъмите.

© Лора Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??