16.02.2012 г., 16:35 ч.

Ще се посветим 

  Поезия » Любовна
613 0 0
Постави лицето ми в шепи.
Искам топлината на ръцете ти 
да усетя!
С пръсти по мене рисувай, 
клепай!
Тези багри по мене невидимо
ще светят...
Постави дланта ми в твоята
и към споделеното ме отведи!
Няма да виждаме по пътя си 
хората,
един  на друг егоистично 
ще се посветим!

© З. Райкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??