Feb 16, 2012, 4:35 PM

Ще се посветим 

  Poetry » Love
612 0 0
Постави лицето ми в шепи.
Искам топлината на ръцете ти 
да усетя!
С пръсти по мене рисувай, 
клепай!
Тези багри по мене невидимо
ще светят...
Постави дланта ми в твоята
и към споделеното ме отведи!
Няма да виждаме по пътя си 
хората,
един  на друг егоистично 
ще се посветим!

© З. Райкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??