19.06.2007 г., 16:41 ч.

Ще се срещнем 

  Поезия
516 0 0

В нова рокля се обличам.
Измислените роли аз захвърлям.
Себе си ще бъда и
на голотата се обричам.
В пустиня жежка ще скитам,
оазиси хладни ще диря,
но тебе ще открия -
в песъчинките горещи,
в капчиците ледни.
Липсваш ми, а дори не те познавам.
Желая те, без допира ти да усещам.
Ще се срещнем,
где дъжда завали и
се слее с пустошта.

© София Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??