Ще се срещнем, нали
Всички есенни дни
обещават любов.
Всички сиви мъгли
идват с облака нов,
но в душата си ти
и камбани звънят,
долетели мечти
покрай мене кръжат.
С пътна чанта в ръка
си купувам билет.
Търся твойта следа,
ще пътувам към теб.
Всички есенни дни
са в сърцето ми зов.
Ще се срещнем, нали,
моя скъпа любов?
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Всички права запазени