Sep 29, 2024, 8:20 AM

Ще се срещнем, нали 

  Poetry » Love
154 3 3

     

Ще се срещнем, нали

 

Всички есенни дни

обещават любов.

Всички сиви мъгли

идват с облака нов,

 

но в душата си ти

и камбани звънят,

долетели мечти

покрай мене кръжат.

 

С пътна чанта в ръка

си купувам билет.

Търся твойта следа,

ще пътувам към теб.

 

Всички есенни дни

са в сърцето ми зов.

Ще се срещнем, нали,

моя скъпа любов?

      Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??