27.12.2005 г., 22:37 ч.

Ще се завърнеш някой ден 

  Поезия
917 0 4
             Ще се завърнеш някой ден
             по-влюбен, отколкото си бил,
             ще ме обсипваш с нежни думи -
             но ще ти кажа,
                   че напразно път си бил.

             Ще се завърнеш някой ден
             с горящи устни за целувка,
             ще поискаш в мойте да ги впиеш,
             но ще ги усетиш толкова далечни,
                  че не можеш да ги стигнеш.

             Ще се завърнеш някой ден
             с душа, изгаряща от обич,
             ще поискаш с нежност
             ледът във моята да разтопиш, 
             а ще можеш ли да я докоснеш?

             Ще се завърнеш някой ден
             с пресъхнали от плач очи,
             ще искаш сълзите си
                            да прикриеш,
             но само гордост в моите ще видиш.

© Димитрина Станчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??