13.10.2019 г., 15:06 ч.

Ще си направим ново време 

  Поезия » Любовна
410 0 1

Ще си направим

ново време,
което ще е само

за Теб и Мен.
И от любовта ни

окрилени ще летим

като птици всеки ден.
Ще летим

един до друг в една посока.
И ще ни помнят,

за това, защото
истинската обич

трябва да се помни.
Защото истинската любов

е светлина.
Ти и Аз – вяра.

Ти и Аз – надежда.

Ти и Аз – любов.

© МД Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??