28.01.2011 г., 13:44 ч.

Ще си тръгна безмълвно 

  Поезия » Любовна
657 0 4

“... Страшна мисъл зрее

нейде в глъбините

                        на душата мрачна.”

Димитър Бояджиев

 

Ще си тръгна

тогава –

безмълвно, изтръпнал!

Без сили, накрая,

мъчително бавно от теб.

 

Да избегна забравата

за тръпчивия допир

на две малки устни.

 

Когато съм сам.

Там.

В безкрая.

В безкрайния ужас, без теб.

 

Иван Бързаков

 

 

 

© Иван Бързаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??