Jan 28, 2011, 1:44 PM

Ще си тръгна безмълвно 

  Poetry » Love
667 0 4

“... Страшна мисъл зрее

нейде в глъбините

                        на душата мрачна.”

Димитър Бояджиев

 

Ще си тръгна

тогава –

безмълвно, изтръпнал!

Без сили, накрая,

мъчително бавно от теб.

 

Да избегна забравата

за тръпчивия допир

на две малки устни.

 

Когато съм сам.

Там.

В безкрая.

В безкрайния ужас, без теб.

 

Иван Бързаков

 

 

 

© Иван Бързаков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??