14.02.2018 г., 9:01 ч.

Ще си загубя ключа! 

  Поезия » Любовна
272 1 0

Когато пак неистово ми се прииска 
пред прага ми да хруска сипкав сняг, 
в стиха ти Януарски пак ще се заключа. 

На зимна птица - в писъка 
и на снежинките танцуващи в мъгла, 
на вятъра под пръстите по ледените арфи... 

и някъде в очите с пъстри пламъци 
и в ирисите - там от бряг до бряг... 
Наистина ще си загубя ключа!
 

© Ангел Милев Всички права запазени

Вдъхновено от вълшебните стихове на Ани: https://otkrovenia.com/bg/stihove/yanuari-se-celuva-s-ochite-mi

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??