16.04.2006 г., 14:58 ч.

Ще съжаляваш 

  Поезия
2220 0 3
Ще съжаляваш
заради моита забрава, на тези след мен
брутално ще отмъщаваш.
Но по пътя ти сам избра,
аз да съм далеч,
да бъда спомен,
но менят се човешките времена
и някой ден ти ще бъдеш спомен,
а аз твойта болезнена истина,
заради което ще съжаляваш.
Ще вървиш полу–човек,
полу-замиращ труп,
и ще се влачиш,
и ще крещиш,
ще пълниш очите си и прах,
за да пресушат сълзите ти,
но няма да имам милост за тях.
Ще пишеш името ми,
и ще целуваш остарели снимки,
ще си спомняш всяка моя сълза,
а аз ще те гледам с насмешка
и усмихната ще ти кажа:
”В живота често става така..”

© Надя Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • така му се пада! супер е.... 6
  • Благодаря, Ви!!
    Геновева, това не е злоба, а любов стигнала до връхна точка, която търси други терени за изява, защото с добро понякога не става.....
  • !!! СТРАХОТНА СИ !!!
Предложения
: ??:??