21.03.2007 г., 13:54 ч.

Ще те чакам 

  Поезия
1264 0 5
Ще търся зелените ти очи, в тъмнината 
и пак там някъде, аз ще те чакам,
ако трябва света  сам ще обърна,
нежничко теб  с любов да прегърна.
Магията искам в ореол да превърна,
и с крилете на божествена птица
ще литна в небето високо...
за да мога от там да те видя...
Ще моля звездите за теб да ми кажат
и слънцето в пътя да свети...
Така ще те видя, мое момиче,
дори да си ти още далече...
Когато се върна... натежал от търпение,
събрана утеха в душата,
със златна камбана ще звънна - да чуеш,
че аз все още те чакам...

© Анелия Овчарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??