16.06.2016 г., 18:33 ч.

Ще те хвана, призрак... 

  Поезия
304 0 6

 

Не разбирам слънчевите ти пожари,
но вулканът се разшива като възел
по земята, по лицата,
днес е пладне,
а утре може да е късно.
Да ти кажа, искам да ти кажа,
че сърцето те обича както сълзи.
И проплакваш в малките ми звездопади,
но луна отново ще разцъфне.
Попритваряйки очи, минава време
и набира, и разлива... все пътеки
по земята, а нагоре спи и съхне
побелялата мечта да те превзема.

© Йоана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??