Ще те науча да ме обичаш,
както мрака обича луната.
Ще те науча да ме желаеш,
както морето доксва брега.
Ще те науча за мен да мечтаеш,
както небето превръща всяка звезда във мечта.
Ще те науча ме целуваш,
както пчелата целува цвета.
Ще те науча за мене да плачеш,
както росата доксват пръста.
Ще те науча името ми да шепнеш,
както ноща нашепва любовни слова.
Ще те науча да ме обичаш,
както никой никога не е успял!
© Силвето Всички права запазени