2.05.2006 г., 9:33 ч.

Ще те обичам 

  Поезия
1361 0 6
Понякога, така ми се искаше
да ме изпъдиш от живота си...
Да ме оставиш отвън,
на прага на сърцето си,
да залостиш здраво вратите,
да поставиш табелка "Затворено",
вместо обичайното "Обичам те".
Понякога... А сега?!...
Сега... прехапвам устните до кръв...
изпитвам болката до лудост.
Тъпча с крака любовта,
за да успокоя съвестта...
Сега съм тук... стиснала зъби,
разбила всички мечти...
Сега аз те пъдя...
Иди си...
Тръгни, преди да полудея,
преди да изкрещя,
че без теб няма да мога да живея...
Понякога...
Сега...
Завинаги... Ще те обичам!...

© Тони Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??