1.08.2021 г., 21:44 ч.

Ще те обичам 

  Поезия » Любовна
304 0 2

 

 

 

От тук до края на света,

след него, даже по - нататък,

от мен до пълната луна,

след нея, даже по - нататък,

от всичко, всички и сега,

след мен и даже още по - нататък,

ще те обичам до смъртта,

дори и още по - нататък.

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??