21.12.2010 г., 21:50 ч.

Ще те обичам винаги 

  Поезия » Любовна
1301 0 1

В залеза виждам твоя лик

и си мечтая да съм до теб още миг,

да затворя очите си

и да изживея мечтите си!

 

Помня онзи ден,

когато седеше ти до мен

и си говорехме за това

как най-важното е любовта!

 

Но ето колко бързо отмина

и сърцето ми загина.

Аз обичах те до край

и си мислех, че това е сбъднат рай.

Душата ми за теб копнее

иска ù се с теб още един миг да изживее!

 

Обичам те много и много ме боли,

гледам залеза и виждам твойте очи.

За тебе не спирам да мисля аз,

ще те обичам всеки ден и час!!!

© Петър Маринов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??