15.11.2019 г., 21:39 ч.

Ще те погледна 

  Поезия » Любовна
925 2 0

Поглеждам те, поглеждаш ме и ти.
Очите ти са тъй дълбоки.
Във тях светът не се върти
по земните посоки.


И взирам се, очаквайки да видя края,
а виждам само красота.
Оставам глупав и замаян,
потънал в погледът-река.


Поглеждаш ме, поглеждам те и аз.
Намирам две очи прекрасни -
искрящи като син топаз,
привличащо-безгласни.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??