23.11.2008 г., 21:20 ч.

Ще те погубя 

  Поезия » Любовна
683 0 1

                                        

                  Ще те  погубя

 

При теб пристигнах разболяна,

обрулена от най-свирепи ветрове.

Душата ми остана черно-бяла,

ограбена от чуждите ръце.

 

При теб пристигнах без да искам,

събрала в мене всички страхове.

Не ме моли...! Не трябва да оставам,

не искам  да убивам и твоето сърце.

 

А така ще стане... разбери го...!

За мен все още ти не си готов...!

Ще те боли, ще плачеш...! Забрави ме,

че ще те погубя с най-нежната любов!

© Христина Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Страшно ми хареса. Боли когато си наранен, и ти се превръщаш в същия човек, като този когото те е наранил. Браво!!!
Предложения
: ??:??