29.12.2012 г., 12:15 ч.

Ще те помня 

  Поезия » Любовна
1890 0 27

                                               Ще те помня                           

                                                                                    "Аз искам да те помня все така..."

 

 

Ще те помня,

като скитница с алабастровата кожа

и с очите,

две убежища във дългия ми ден,

с твоята следа,

върху която ръцете си да сложа,

с лоното на устните

и с думите приготвени за мен.

Ще те помня,

като внезапно придошла вода,

с небето,

притъмняло от твоите ръце

и ще бъде просто,

както простичко се пише "да"

под бяло тебеширено сърце.

Ще те помня и ще ти дължа

ни повече, ни по-малко,

пепелта и огъня, в които ще лежа

и в дим да се превърна, няма да е жалко.

© Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??