Дай ми някакъв номер, напиши телефон,
гласът ти така закопнях да го чуя!
На живота по стръмно-опасния склон
душата ми нежна, боса как да събуя?
Погледни ме в очите в този видеофон
километрите нека не бъдат преграда
Надарен съм със памет на истински слон
да те помня красива – туй е моя награда!
Направи ме такъв – като щъркелът влюбен
дори да тежи на Съдбата хомота!
В прегръдката твоя нека бъда изгубен...
И щастлив да намеря своя път през Живота.
© Ангел Милев Всички права запазени