Jul 25, 2019, 7:55 AM  

Ще те помня красива 

  Poetry » Love, Other
623 0 0

Дай ми някакъв номер, напиши телефон, 

гласът ти така закопнях да го чуя!

На живота по стръмно-опасния склон

душата ми нежна, боса как да събуя?

 

Погледни ме в очите в този видеофон

километрите нека не бъдат преграда

Надарен съм със памет на истински слон

да те помня красива – туй е моя награда!

 

Направи ме такъв – като щъркелът влюбен

дори да тежи на Съдбата хомота!

В прегръдката твоя нека бъда изгубен...

И щастлив да намеря своя път през Живота.

© Ангел Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??