27.09.2004 г., 2:37 ч.

Ще те презра 

  Поезия
1021 1 4
Ще ти простя,ако сега си тръгнеш
ако никога повече не ме прегърнеш,
но вярвай ми - ще те презра,
ако някога в живота ми се върнеш...

© Тони Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??