Sep 27, 2004, 2:37 AM

Ще те презра 

  Poetry
1022 1 4
Ще ти простя,ако сега си тръгнеш
ако никога повече не ме прегърнеш,
но вярвай ми - ще те презра,
ако някога в живота ми се върнеш...

© Тони Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??