9.12.2007 г., 20:24 ч.

Ще те взема... 

  Поезия » Философска
880 0 14

Ще те взема...

Ще те взема...

Мрак в сърцето ми се стели -

в съня ми воали бели, бели...

мрак сърцето ми обзема -

сънувам „Ще те взема, ще те взема...".

Скръб изцяло ме сломи,

тръпка в сърцето ми премина и ме промени

дано да е дребна любовна екзема,

пак сънувам „Ще те взема, ще те взема...".

Носталгия по химера невъзможна -

чувства, слабост и тъга, с две думи „орис сложна",

едва ли някога ще се съвзема,

а в главата ми кънти: „Ще те взема, ще те взема...".

07.12.2007 година

© Мими Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??