23.03.2005 г., 16:45 ч.

Ще те забравя макар и да боли 

  Поезия
1102 0 2

Не мога повече така,

да те чакам в самота!

Ще страда моята душа,

но не ще изгние в самота.

Животът е пред мен,

и ще търся своята любов всеки ден.

Никога не ще забравя твоите очи,

и думите които нежно ти реди.

Аз ще помня теб дълги дни

и много ще боли!

Ще изплача хиляди сълзи,

за нежните ти длани и меките коси.

Поне разбрах,

всичко бе лъжа,

просто една груба игра,

с която подигра се на моята душа.

© Владимир Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • ех вече взех да ти се чувствам длъжник.Наистина това, че ти харесва ме прави много щастлив.
  • Малко е тъжно стихчето ти Влади...Написал си го много хубаво Браво и 6
Предложения
: ??:??