2.03.2017 г., 18:20 ч.  

Ще ти избродирам небе 

  Поезия » Друга
257 2 5

От най-нежна коприна

ще ти избродирам небе.

Ще го поръся с брокат

от пулсиращи звезди.

С лунен най-фин прах

сапфирено-изумруден.

С порив на бурно море,

с песен на чайка...

Ще ти избродирам небе,

което да те топли...

© Ивелина каменова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??