23.05.2020 г., 23:12 ч.

Ще ти кажа нещо 

  Поезия » Любовна
398 0 0

                                            Ще ти кажа нещо, как точно се обича,

                                            много ме обичаш и виждам аз това,

                                            любовта на трепет здрав и лилав прилича,

                                            този трепет щом размърда пръст я видях.

 

                                            Ще ти кажа нещо, кога, кога се вярва,

                                            кога ще ти повярвам от мен ще разбереш,

                                            ще ти кажа нещо, недей да се надяваш,

                                            ако си несурна ти до мъж да спреш. 

 

                                            Ще ти кажа нещо, усмихвай ми се нежно,

                                            винаги усмихвай се като с мен вървиш,

                                            ще ти кажа да ме даряваш с надежда,

                                            с надежда и усмихната ти до мен да спиш.

 

                                            Целуваш ме и моя си, ти просто си моя,

                                            с мен си край листенце целунато от дъжд,

                                            капчица красива целува покоя,

                                            зеления покой тя целува изведнъж.

 

                                            В бара аз отидох, преди мен там беше,

                                            ясно е че имала си среща с друг, 

                                            измамата гореше, измамата гореше,

                                            но издаде после плах и непочтен звук.

 

                                            Ще ти кажа нещо, че трябва да си тръгваш,

                                            ако не обичаш, не си порастнала,

                                            тръпката нечия изглежда те излъга,

                                            тръпката помисли за вечно щастие.

 

                                            Че е твой приятел ми каза щом разбра ти,

                                            че онази вечер аз съм те видял,

                                            ти няколко пъти повтори ми лъжата,

                                            няма да кажа нищо а ще остана цял.

 

                                            17.05.20

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??