6.09.2007 г., 11:42 ч.

Ще ти липсвам ли 

  Поезия
1819 0 3

Дали ще ти липсвам, се чудя сега,
дали ще ти липсват моите грешки,
ще ти липсват ли сълзите и смеха,
караниците и всичките забешки?

Ще можеш ли да дишаш,
да живееш пълноценно и щастливо?
Ще се сещаш ли за мен и пишеш
или ще ме подминаваш горделиво?

Ще ти липсва ли моята лудост,
когато яхвам, от време на време, метлата?
Е, не е кой знае каква трудност,
ще оцелееш и без мен на земята...

© Мелиса Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??