12.04.2018 г., 0:51 ч.

Ще ти подскажа 

  Поезия » Любовна
535 3 14

Ще ти подскажа

 

Може би някой път смутен

тихо пак ще ме попиташ

през тези нощи в бял сатен

защо все така ме сричаш..

 

Защо още късам често

листчета от маргарити

и все думичките вместо

да извикам, те са скрити...

 

Защо винаги тъй идвам

при тебе свежо-вятърна

и като че ли ти трябвам,

но не съм никак сигурна...

 

И защо ли те целунах...

О, не, няма да ти кажа!

И защо така ти кимнах...

Е, добре, ще ти подскажа...

 

 

 

 

© Светла Асенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??