18.07.2019 г., 11:26 ч.

Ще ти се сбъдна 

  Поезия » Любовна
841 3 4

Повярвай ми... Аз пак ще ти се случа...
Но в друго време... В някой друг живот...
И пак ще е вълшебно, звездно, юлско...
Безумна младост... Лудост от любов... 

 

За кой ли път ще бъдем преродени...
на онзи чуден сребролунен бряг...
Притихнали във влюбено безвремие,
прегърнати, две сенки ще вървят...

 

Аз дишам в теб. А ти живееш в мен.
Тя, любовта, във времето възкръсва...
Аз пак ще ти се случа някой ден...
Повярвай ми... Аз пак ще ти се сбъдна...

© ВАНЯ СТАТЕВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??