30.11.2008 г., 18:54 ч.

Ще ти се случа 

  Поезия » Любовна
984 0 1
Ще ти се случа...
Дори и да флиртуваш с живота си
отчаян и окаян, разярен...
Дори да преброждаш гори и долини,
и морета, и реки...
Ще ти се случвам всеки ден.


Винаги ще ме търсиш отново.
В нищото, в огъня и бурите...
В думите ми, които в плен
заплитаха те.
Ще ти се случвам! Често
и кратко, дори да боли.


Ще ти се случа, вярвай ми!
Когато ме няма, когато съм далеч.
Когато в очите ти пламък гори,
а ти даже не лееш сълзи,
а радваш се и не проклинаш дните ми.
Ще ти се случа! Вярвай ми!

© Катя Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??