19.09.2007 г., 14:48 ч.

ще ти върна... 

  Поезия
562 0 3
Ще ти върна за всяка обида,
за всеки миг самота,
ще те прегърна и ще си отида,
за да платиш свойта вина.
Ще ти върна сълзите,
за да усетиш болка и ти,
ще ти разбия мечтите,
както вече мойте разби.
Ще ти върна любовта,
макар и малко да бе,
но само за миг един на света
за да останеш после с празно сърце.
Ще ти върна съня,
за да коленичиш там пред мен,
ще съм обгърната в празна тъма,
за да усещаш допира ми студен.
Ще си с мен, но аз със тебе - не,
ще се бориш да те искам отново,
ще стоя до теб, но ще съм студена като олово,
докато не загубиш моето лице.
Няма да съм скъпа за твоите ръце,
представи си нещо златно...
стопиш ли го веднъж - изчезва безвъзвратно...

© Мими Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??