21.10.2007 г., 19:59 ч.

Ще утивам (на него) 

  Поезия
1681 0 11
   



Ще утивам сабахлям на него

и аз да го виждам - града,

па барем там да загегя

някоя кръшна мома.


Ще обличам си новата риза,

оназ чудната, баш кармазъ,

и обръснат, огладен, зализан,

чок отворен, ербап ще вървя.


И ако случайно на него я видя,

таз желаната, мойто мома,

ще притътря са, възможно най-близо,

ще я с чар и парфюм задуша.


Ще поканя я в мойто колиба,

във Загориче - моето село,

да я прая там много щастлива,

ще я прая жената на него.


Ще обича на моето мене

и ще имаме много деца,

веднъж само да я загегя,

сабахлям, кога съм в града.






© Деян Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??