31.10.2019 г., 21:15 ч.

Ще я познаеш 

  Поезия » Любовна, Свободен стих, Друга
518 0 1

Ще я познаеш!
Сигурна съм!
В теб зародила се веднъж,
тъй топла обич, искрена
и по-лека от перце.
В очите и ще се познаеш,
затаили тебе,
грешен или не!
Ще я познаеш, докрай...
и до безкрая с нея
ще смълчавате душите си!

Вдъхновено от стих на

Людмил Нешев

© Екатерина Глухова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??