15.12.2014 г., 10:13 ч.

Ще забравиш ли? 

  Поезия » Любовна
385 0 0

 

 

Докосванията,
погледите,
целувките,
очакванията,
копнежите,
желанията,
обещанията,
мечтите,
любовта,
нас,
ще забравиш ли?

© Елизабет Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??