Dec 15, 2014, 10:13 AM

Ще забравиш ли? 

  Poetry » Love
386 0 0

 

 

Докосванията,
погледите,
целувките,
очакванията,
копнежите,
желанията,
обещанията,
мечтите,
любовта,
нас,
ще забравиш ли?

© Елизабет All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??