27.11.2014 г., 19:56 ч.

Ще заключа любовта ни 

  Поезия » Любовна
887 0 5

Ще заключа любовта ни на моста -

там, където целувки събирах

и ще хвърля ключа във реката,

обич моя, само теб да съзирам.


Тази хубост - твоя, неземна,

тези гладки, рубинени устни,

никой друг не ще ги целува,

мен ще блазнят дяволско вкусни.


Само аз ще ги галя, любима,

ще припламвам, насън ще мечтая

и дори в мразовитата зима

с вишнев цвят те ще ухаят.


И дъхът ти ще бъде огнище,

ще ме сгрява, ще тръпнат нозете,

като мъничко, пролетно листче

ще политам вълшебно с крилете.


Ще заключа любовта ни на моста,

ще въздъхвам по теб и ще знам -

ти си моя, единствено моя,

и на никой не ще да те дам!

© Красимир Трифонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??