8.02.2017 г., 8:37 ч.

Ще Замълча 

  Поезия » Любовна
377 2 1

Завинаги ще замълча пред теб на прага ти

вече ни дума, нито буква дори 

няма смисъл от звук, нито стон

ще говоря само, когато ти поискаш от мен

 

С жадни устни ще пия сълзите ти

с погледа си пак ще ме изгаряш

 всяка нощ искам да гледам очите ти 

с тази твоя любов пак ме съживяваш

 

Изучавам те с устни по тялото ти

ще напиша симфония за всяка извивка по него

притискам те страстно със длани

моя си......... и  друго не искам

 

Ще замълча и за любов ние няма да пишем

нашата близост отново е на друго ниво

ден след ден аз без тебе не мога да дишам

искам те мила, Обичам те мое добро същество

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Борислав тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??