25.04.2006 г., 20:18 ч.

Ще заровя очите си... 

  Поезия
1204 0 0

Ще заровя очите си ,
да не виждат очите ти,
търсещи други две,
молещи за думи две.

Ще изтръгна сърцето си,
да не чувства сърцето ти,
биещо тъй лудо,
ала биещо за друго.

Ще разкъсам душата си,
да не убива душите им,
да не търси отмъщение
и да моли за изкупление.

Ще спра да сънувам,
за да спра да те целувам,
че наяве ти си с друга,
а аз със своята заблуда.

© Пандора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??