3.11.2019 г., 9:47 ч.

Щедра свобода 

  Поезия » Философска
394 0 0

Щедра свобода

 

Идва свежест със зората,
светлина и нов живот,
от горите до полята
се разлиства благослов!

Всички тайни отшумяват
сред потока на денят,
часовете с танц минават
без да взимат и пестят!

С трепет ваем свое царство,
с ясна мисъл, с красота,
търсим обич и другарство,
търсим щедра Свобода!!!

 

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??