26.04.2018 г., 21:06 ч.

Що е то? 

  Поезия » За деца
1111 2 8

Бели, пухкави къдели

на високо те се спрели

и от своята поляна

гледат те, земя засмяна.

Почернеят ли, веднага

всеки бърза да избяга!

Що е то?

© Дияна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??