Apr 26, 2018, 9:06 PM

Що е то? 

  Poetry » For kids
1112 2 8

Бели, пухкави къдели

на високо те се спрели

и от своята поляна

гледат те, земя засмяна.

Почернеят ли, веднага

всеки бърза да избяга!

Що е то?

© Дияна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??