26 abr 2018, 21:06

Що е то? 

  Poesía » Para niños
1110 2 8

Бели, пухкави къдели

на високо те се спрели

и от своята поляна

гледат те, земя засмяна.

Почернеят ли, веднага

всеки бърза да избяга!

Що е то?

© Дияна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??