24.05.2024 г., 6:15 ч.

Що път с коне през лесовете биха... 

  Поезия » Хумористична, Строги форми
224 4 7

Що път с коне през лесовете биха,

но в " Шарл Перо хотел " не беше тя.

Чак в "  Братя Грим хотел " я те откриха,

джуджетата оставили следа.

 

" Целувай, Принце! " каза весел шута.

Целуна принца спящата Снежанка

и пак повтори - няма тя събуда.

Какво ù дадоха, че тъй си нанка?

 

И пробваха с будилник, с барабани,

с топовен залп и със камбанен звън,

с " Металика" дори не ще да стане...

От този шум разцъфнал би и пън.

 

Не е за нея принцът наш изглежда,

с Рапунцел ще е следващата среща.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??